Om oss

Kan du relatera till känslan som uppstår när man kommer hem från matbutiken och kvittot visar att man bara har sparat en krona genom att köpa på extrapris? Det var någonstans här idén om Kupongfia föddes. Vi hade själva koll på vad vissa varor brukar kosta. Men andra som vi inte köper speciellt ofta hade vi noll koll på. Exempelvis paprika, soja, Svenska äpplen osv . För vad är det som avgör att ett erbjudande är prisvärt? Allt verkar ju billigt om man ska tro reklambladen och extrapriserna.

Därför såg vi ett behov av en tjänst som talar om för konsumenterna ifall ett erbjudande är prisvärt eller inte. För vem vill inte göra en bra deal innerst inne? Då vi bor i en storstad där flera större butiker ligger nära varandra saknade vi också en plattform där vi kan hitta flera olika butikers erbjudanden. Vi bestämde oss i samband med pandemin att utveckla en app för detta. Det mynnade ut i arbetsnamnet Kupongfia som vi har behållit sedan dess.

Då grundarna av företaget har en bakgrund inom IT-branschen så utnyttjade vi all kompetens och kunskap vi har samlat på oss genom åren och “gick ner i källaren” och började jobba stenhårt utöver våra heltidsjobb och andra åtaganden. Utan att veta speciellt mycket om Instagram så startade vi också ett Instagramkonto. För vi visste tidigt att en app är ingenting utan användare. Kontot gick som tåget och redan efter ett år så nådde vi ut till över 10 000 personer i veckan. Tillsammans med vår följarskara har vi skapat en härlig community där alla får vara med och påverka appen och dess utformning.

Vi är ett mysigt litet företag med ett stort hjärta. Vi har väldigt kul längs vägen och vår resa har bara börjat. Om du vill veta mer om vår resa, annonsera eller ansluta till vårt härliga gäng är du välkommen att höra av dig!

//Kupongfiateamet